Mat & Drikke Mer

BUFFET MED VARME OG KALDE RETTER
- et velsmakende og variert alternativ til middag

Det norske koldtbordet er et uttrykk for landets rike kulinariske arv, med fokus på ferske og sesongbaserte ingredienser. Med et mangfold av retter som spenner fra røykt laks til tradisjonelle spekematvarianter, inkorporerer koldtbordet både klassiske og moderne smaker.

Koldtbordet er en feiring av norsk matglede og gjestfrihet, og skaper minnerike og smaksrike øyeblikk for enhver anledning 

 

Menyen

Hjemmelaget roastbiff med kremet potetsalat

Karbonader med stekt løk

Ovnsbakte kyllinglår

Kalkunbryst med waldorfsalat

Ovnsbakte småpoteter

Røkelaks og eggerøre

Spekeskinke og fenalår

Skagenrøre med reker og kreps

Gresk salat

Grønn salat

Tomat salat

Remulade, majones, rømmedressing

Brød og smør

 

(Barn 0- 3 år gratis ved gjeldende meny. 3 -12 år betaler halv pris)
Prisene gjelder for min. 15 betalende gjester.

Menyen består av kortreist og økologiske produkter så langt det lar seg gjøre.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner