Skip to content Skip to footer

Julebord 2025

Vi ønsker å invitere til årets hyggelige julebord 2025.

– med smakfullt måltid og stemningsfull atmosfære  Fredager og lørdager i november og desember serverer vi et bugnende julebord med alle de
kjente rettene som hører hjemme på en julebordsbuffet.
Maten er hjemmelaget med fokus på kortreiste-, lokale- og økologiske råvarer.

Kalde retter
  • Hjemmelaget potetsalat, waldorfsalat, rødbetesalat, økologisk eggerøre, hjemmesyltet rødkål
  • Hjemmelaget sennepsdressing og remulade, Røros rømme, frisk salat, sprøstekt, løk, flatbrød
  • Hjemmegravet laks og torsk, hjemme varmrøkt laks, hel kokt laks
  • Skalldyrsbord med: krabbeklør, reker og kreps
  • Sildebord 3 typer hjemmelakt sild, hjemmelaget peppermakrell
  • Hjemmelaget klassisk kabarè, rakfisk med tilbehør
  • Hjemmelaget roastbeef og appelsinmarinert kalkunfilet, spekeskinke,
    fenalår og reinsdyrpølse, hjemmelaget julesylte og lammerull.
Varme retter
  • Tradisjonell ribbe, håndstekte medisterkaker, medisterpølser
  • Hjemmelaget surkål og rødkål, økologiske poteter, rørte tyttebær
  • Pinnekjøtt, hjemmelaget kålrabbistappe, pinnefett, økologiske poteter
    Appelsinmarinert kyllinglår, bakte grønnsaker, appelsinsaus
Dessertbord
  • Hjemmelaget riskrem m/rød saus
  • Hjemmelaget multekrem m/krumkaker
  • Hjemmelaget karamellpudding m/karamell saus
  • Klassiske julekaker
  • Osteanretning m/oster fra Rygge Meieri og hjemmelaget tomatsyltetøy
Når magen er mett, er veien til vår hyggelig bar kort. Her kan kvelden fortsette i rolige og lune omgivelser, og om hjemveien skulle bli for lang, er overnattingsmulighetene kun en heistur unna.