Vi ønsker å invitere til årets hyggelige julebord 2025.
– med smakfullt måltid og stemningsfull atmosfære Fredager og lørdager i november og desember serverer vi et bugnende julebord med alle de
kjente rettene som hører hjemme på en julebordsbuffet.
Maten er hjemmelaget med fokus på kortreiste-, lokale- og økologiske råvarer.
Kalde retter
- Hjemmelaget potetsalat, waldorfsalat, rødbetesalat, økologisk eggerøre, hjemmesyltet rødkål
- Hjemmelaget sennepsdressing og remulade, Røros rømme, frisk salat, sprøstekt, løk, flatbrød
- Hjemmegravet laks og torsk, hjemme varmrøkt laks, hel kokt laks
- Skalldyrsbord med: krabbeklør, reker og kreps
- Sildebord 3 typer hjemmelakt sild, hjemmelaget peppermakrell
- Hjemmelaget klassisk kabarè, rakfisk med tilbehør
- Hjemmelaget roastbeef og appelsinmarinert kalkunfilet, spekeskinke,
fenalår og reinsdyrpølse, hjemmelaget julesylte og lammerull.
Varme retter
- Tradisjonell ribbe, håndstekte medisterkaker, medisterpølser
- Hjemmelaget surkål og rødkål, økologiske poteter, rørte tyttebær
- Pinnekjøtt, hjemmelaget kålrabbistappe, pinnefett, økologiske poteter
Appelsinmarinert kyllinglår, bakte grønnsaker, appelsinsaus
Dessertbord
- Hjemmelaget riskrem m/rød saus
- Hjemmelaget multekrem m/krumkaker
- Hjemmelaget karamellpudding m/karamell saus
- Klassiske julekaker
- Osteanretning m/oster fra Rygge Meieri og hjemmelaget tomatsyltetøy
Når magen er mett, er veien til vår hyggelig bar kort. Her kan kvelden fortsette i rolige og lune omgivelser, og om hjemveien skulle bli for lang, er overnattingsmulighetene kun en heistur unna.