Mat & Drikke Mer

Vi inviterer til en hyggelig avslutning på nasjonaldagen.
Kjøkkenet har satt sammen en spennende 17.mai meny.

Førhør deg her om ledig bord.

Hjertelig velkommen!

 

Småretter

Caprese blings
Semitørkede norske tomater, økologisk mozzarella fra Rygge Meieri,
hjemmelaget pesto av gulrotris og gresskarkjerner.
Allergener: Gluten (hvete), melk.
189,-

Klassisk Cæsarsalat
Kylling, bacon, modnet ost fra Rygge Meieri,hjertesalat og krutonger.
Allergener: Gluten (hvete), melk, fisk og egg.
215.-

Lasagne
Økologisk storfe og svinekjøtt fra Nybo Regenerative Gård,
tomatsaus, fersk mozzarella fra Rygge Meieri, salat, focaccia og hvitløkssmør.
Allergener: Gluten (hvete), sulfitt, selleri, melk og egg.
279,-

Moule-frites
Hvitvinsdampede blåskjell, pommes frites, focaccia og estragonaioli.
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg og bløtdyr.
295,-

 

Forretter

Kremet blåskjellsuppe med tomat
Semitørkede tomater, gressløkolje, blåskjell og focaccia.
Allergener: Gluten (hvete), melk og bløtdyr.
189.-

Sort havre risotto
Grønnsaksrisotto laget på havreris fra Den Sorte Havre.
179.-

Krabbekaker
Spiresalat, chili- og paprika vinaigrette
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg og skalldyr.
189.-

  

Hovedretter

Pannestekt flatfisk
Blomkålbuketter, brekkbønner, blåskjell,
saltbakte små poteter og blåskjellsaus med rogn.
Allergener: Melk, bløtdyr, fisk.
285.-

Økologiske koteletter fra Nybo Regenerative Gård
Lun sommersalat, sorthavre, estragonaioli,
chilli- og paprika vinaigrette.
Allergener: Egg
265.-

Pannestekt Kyllingbryst
Blomkålbuketter, brekkbønner,
saltbakte små poteter og kyllingdemiglaze.
Allergener: Melk
385.-

 

Dessert

Marinerte jordbær
Med yoghurtsorbet
Allergener: melk, egg.
175.-

Raw sjokolade konfektkake
Med havreis og marinerte bær
Allergener: Nøtter, cashewnøtter, mandler
175.-

Rabarbra terte
Med vaniljekrem
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg
175.-

 

Snacks

Ostefat
Oster fra Rygge Meieri servert med tomatmarmelade og rugbrødchips
Allergener: Gluten (hvete), melk
215.-

Spekefat
Spekemat fra lokale leverandører, aioli, oliven og foccacia
Allergener: Gluten (hvete), egg, sennep
215.-

 

ELLER PRØV VÅR HAMBURGERMENY
MED NORSK STORFEKJØTT FRA BRØDRENE RINGSTAD

 

Cheesburger
Norsk Cheddar, karamellisert løk, tomat, salat,
hjemmelaget sylteagurk, hjemmelaget burgerdressing.
Serveres med pommes frites og aioli.
Allergener: Melk, gluten, egg, sennep.
265.-

Umami burger
Stekt portobellosopp, karamellisert løk, tomat, salat,
hjemmelaget sylteagurk, hjemmelaget umamidressing og parmesan chips.
Serveres med pommes frites og aioli.
Allergener: Melk, gluten, egg, sennep, soya, skalldyr.
275.-

Vegetar burger
Vegetar burger, karamellisert løk, tomat, salat,
hjemmelaget sylteagurk, hjemmelaget burgerdressing.
Serveres med pommes frites og aioli.
Allergener: Melk, gluten, egg, sennep.
245.-

Umbraco CMS fra MarkedsPartner