VI ØNSKER Å INVITERE TIL ET HYGGELIG JULEBORD
- med smakfullt måltid og stemningsfull atmosfære
Fredager og lørdager fra 22.november serverer vi et bugnende julebord med alle de
kjente rettene som hører hjemme på en julebordsbuffet.
Maten er hjemmelaget med fokus på kortreiste-, lokale- og økologiske råvarer.
Kalde retter
Hjemmelaget potetsalat, waldorfsalat, rødbetesalat, økologisk eggerøre, hjemmesyltet rødkål
Hjemmelaget sennepsdressing og remulade, Røros rømme, frisk salat, sprøstekt, løk, flatbrød
Hjemmegravet laks og torsk, hjemme varmrøkt laks, hel kokt laks
Skalldyrsbord med: krabbeklør, reker og kreps
Sildebord 3 typer hjemmelakt sild, hjemmelaget peppermakrell
Hjemmelaget klassisk kabarè, rakfisk med tilbehør
Hjemmelaget roastbeef og appelsinmarinert kalkunfilet, spekeskinke,
fenalår og reinsdyrpølse, hjemmelaget julesylte og lammerull.
Varme retter
Tradisjonell ribbe, håndstekte medisterkaker, medisterpølser
Hjemmelaget surkål og rødkål, økologiske poteter, rørte tyttebær
Pinnekjøtt, hjemmelaget kålrabbistappe, pinnefett, økologiske poteter
Appelsinmarinert kyllinglår, bakte grønnsaker, appelsinsaus
Dessertbord
Hjemmelaget riskrem m/rød saus
Hjemmelaget multekrem m/krumkaker
Hjemmelaget karamellpudding m/karamell saus
Klassiske julekaker
Osteanretning m/oster fra Rygge Meieri og hjemmelaget tomatsyltetøy
Når magen er mett, er veien til vår hyggelig bar kort. Her kan kvelden fortsette i rolige og lune omgivelser, og om hjemveien skulle bli for lang, er overnattingsmulighetene kun en heistur unna.