Mat & Drikke Mer

VÅRE SMÅRETTER
Når du bare har lyst på litt godt, men ikke er så sulten.

 

Caprese blings
Semitørkede norske tomater, økologisk mozzarella fra Rygge Meieri,
hjemmelaget pesto av gulrotris og gresskarkjerner.
Allergener: Gluten (hvete), melk.
189,-

Klassisk Cæsarsalat
Kylling, bacon, modnet ost fra Rygge Meieri,hjertesalat og krutonger.
Allergener: Gluten (hvete), melk, fisk og egg.
215.-

Lasagne
Økologisk storfe og svinekjøtt fra Nybo Regenerative Gård,
tomatsaus, fersk mozzarella fra Rygge Meieri, salat, focaccia og hvitløkssmør.
Allergener: Gluten (hvete), sulfitt, selleri, melk og egg.
279,-

Moule-frites
Hvitvinsdampede blåskjell, pommes frites, focaccia og estragonaioli.
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg og bløtdyr.
295,-

Restauranten er åpen:
Mandag- lørdag kl 17.00 - 21.30 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner