Mat & Drikke Mer

God mat i gode omgivelser

En viktig del av en vellykket feiring er maten – enten det er bryllup, jubileum, konfirmasjon, eller en festmiddag etter konferansen. Hos oss får du hjemmelaget, god mat og hyggelig service i varme, innbydende omgivelser.

Kjøkkenet vårt plukker ut de beste råvarene som er i sesong, og tilbereder dem på måten som gir best mulig smak.  Med noe godt i glasset – enten du foretrekker øl, vin eller alkoholfritt fra våre drikkemenyer – sørger vi for at måltidet blir både harmonisk og velsmakende.

Rettene er ment å kunne passe inn i enhver meny. Velg mellom kalde og varme forretter, fisk eller kjøtt til hovedrett, og avslutt med en søt fristelse.

Ønskes en større meny, tilpasser vi porsjonene på hver enkelt rett.

Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og spesielle dietter.

 

 

 

 SELSKAPSMENY

Passer til bryllup, jubileer, bursdager, konfirmasjoner, dåp og andre spesielle anledninger.


FORRETTER

Pannestekt kamskjell
Gressløkperler, jordskokkpuré og chorizo
Allergener: Skalldyr, melk

Kremet jordskokksuppe
Toppet med trøffelolje, ristede hasselnøtter og sprø chips av jordskokk
Allergener: Melk, nøtter (hasselnøtt)

Gin-gravet laks
Agurksalat, pepperrotkrem og rugbrød
Allergener: Fisk, melk, gluten (rug)

Bakte beter med chèvre og honning
Ovnsbakte norske beter, servert med kremet chèvre, honningglaserte valnøtter og friske urter
Allergener: Melk, nøtter (valnøtt)

 

HOVEDRETTER

Helstekt kalvefilet
Sesongens grønnsaker, gulrotpuré, soppsaus og potetfondant med urter og gåsefett
Allergener: Melk, sulfitt

Ovnsbakt torskerygg
Soyaperler, smørdampet kål, ovnsbakte tomater og saltbakte småpoteter med Sandefjordsmør
Allergener: Fisk, melk, soya

Byggotto med sopp, trøffel og asparges
Kremet byggotto laget på sopp og vellagret norsk sveitser, toppet med trøffelolje og sprø grønnkål
Allergener: Gluten (bygg), melk

Kyllingbryst
Saftig kyllingbryst servert med pastinakkpuré, gulrot, aspargesbønner, krokett med parmesanpotet og kyllingsjy
Allergener: Melk, gluten (hvetemel i krokett)

 

DESSERTER

Sitronterte med marengslokk
Italiensk marengs og bær
Allergener: Gluten (hvetemel), egg, melk

Crème Brûlée med vanilje
Sprø karamellisert sukkerlokk, servert med friske bær
Allergener: Melk, egg

Rocky Road Deluxe
Sjokoladedessert med mørk sjokolade, karamelliserte nøtter og havsalt, servert med vaniljeis
Allergener: Melk, nøtter (kan variere), egg

Tiramisu
Hjemmelaget mascarpone
Allergener: Melk, egg, gluten (hvetemel)

Treretters meny – 850,- per person

 

Litt om maten:
Hos oss på Fredriksten Hotell lager vi mat med kjærlighet og gode råvarer.  Vi blander tradisjon med moderne teknikker og utstyr, for å gi dere et måltid som både smaker godt, og føles gjennomført. Når vi kan, bruker vi råvarer som er i sesong – det betyr at garnityret kan variere litt, avhengig av hva som er tilgjengelig.  Vi setter kvalitet høyt, og hvis noe ikke holder mål, bytter vi det ut.

Litt praktisk info:
Selskapet under ett må velge samme meny, slik at vi kan gi dere den beste opplevelsen.
Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og dietter. Gi oss beskjed om dette skriftlig senest 24 timer før dere kommer, så lager kjøkkenet egne retter basert på gitte opplysninger.
Allergier eller dietter meldt senere enn dette, vil gi et tillegg på 200,- per person.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner